UTEKONTOR MM

maj 22, 2012 — Lämna en kommentar
Tom möblemanget på torget är sympatiskt.

Nu glömmer vi snoret. Det här är dagen då mitt kontor utvidgats ner på Fredrikstorget då torgcafét öppnade idag. Det här är dagen då jag blev kompis med den trevliga flickan i leksaksbutiken runt hörnet. Det här är dagen då alla höstens bitar föll på plats med skolan, dagis, eftis – ja hela baletten. Som extra bonus får barnen gå på samma dagis fram till midsommar vilket betyder slut på en massa oro och två olika ställen att föra & hämta till. Som att äntligen kunna tömma skon på stenar.

Den här stan har verkligen visat sin bästa sida idag. Kom till Fredrikstorget på kaffe med mej så ser ni! Som att vara utomlands. Och en sväng längs Centralgatan gjorde mej ännu mer lätt i stegen. Jag ville moikka på alla vi mötte, så bra fiilis fick jag. Till barnens förtjusning hittade vi dessutom en sprillans ny Arga Fåglar-butik i Citypassagen.

Det här var inte bara feel good, det var en massa tips också.

  

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s