NÄ NU

maj 25, 2012 — 8 kommentarer
Med bestämdhet i blick.
Officekvinnan här hej. Jag har inte varit den gladaste lärkan i trädet på sistone. Men igår då barnen stoppade blåbär i fickorna och jag håglöst stirrade i taket bestämde jag att nä satan, nu ska jag bli glad igen. Må det vara snor eller en inspirationssvacka, nu ska jag upp upp upp. 
Dagens agenda är en story board, lasta in två hästar i en trailer för sommarbete, kalasgoodies inför söndagens kaoskalas (vi har i ett tillstånd av sinnessvaghet bjudit hem 20 barn) och ikväll det yngre barnets första dansuppträdande inför publik. Mental anteckning: köp en blomma till henne.
När det här livet ska lugna sej vet jag inte, ty det bara accelererar. Så lika bra att dra fartstreck på kinderna och njuta av vinden i håret. I can do it! Jag börjar nu.
   

8 svar till NÄ NU

 1. 

  Whoop whoop! Låter lovande, glädje och heppor och fartstreck och allt.

  …Fast 20 kids? You're mad, mad I say!

  Gilla

 2. 

  Jag vet. Hur vi resonerade där vet jag inte, ingen excuse. Om inget hörs här på måndag så har vi dött kalasdöden. Gulp.

  Gilla

 3. 

  Helt rätt! Det är bara att bestämma sig!

  Gilla

 4. 

  jag försöker! Det känns inte som en helt lätt grej.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s