ON OFF

maj 27, 2012 — Lämna en kommentar
Picnic i parken med bara fötter och smutsiga händer.

På nåt vänster lyckades vi med två spontanpicnicar idag, utöver kalaset. Vissa dagar är man bara on fire medan andra dagar orkar man knappt ta sej ur pyjamasen. Jag är en sån on-off människa. Antingen drar jag på högvarv eller så hasar jag omkring med dimmig blick. Det fina är att jag på sistone lärt mej att acceptera även min off-mode. Man måste inte alltid prestera så himla mycket. Som Skrutte lärt mej, vem dör om jag inte fixar allt på direkten. Ingen.

 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s