PONNYBLOGGEN

juni 15, 2012 — 4 kommentarer
Denna ponny har inget med ponnyn i inlägget att göra. Det här är min gamla ponny Silver.
Men han får ändå vara med för att han var så fin. Min bästa vän då han ännu levde.

 
Vi drar ut på vischan snart. Jag planerar att snickra och såga medan barnen planerar att hoppa hopprep. Kan bli en salig röra.

Hur det nu kom sej så har vi fått låna ytterligare en ponny. En liten shettis som vi ska få pyssla om i juli, innan den andra anländer i augusti. Det här blir den sanna ponnysommaren med flugor och skit under naglarna. Nostalgi! Men den här shettisen är så liten att jag ser det som min uppgift att förse den med en ny dörr till boxen, så lillfröken kan titta ut. Därav snickrandet. Inte kan man stänga in en liten hårboll i en box utan utsikt inte.

Kruxet är att just denna lilla shettis är en rymmare av rang. Jag får spika många spikar. Eller så blir detta sommarens bloggföljetång nr. 1; hitta/fånga/spåra/överlista/locka/muta ponnyn.

 

4 svar till PONNYBLOGGEN

 1. 

  Oooh så jag är avis!! Fast det är en liten rymmare, sådana brukar ju vara fiffiga och väldigt söta (talar nu mest om min erfarenhet med min rymmare till barn). Var någonstans huserar dessa fina djur?
  Jag är så ledsen då här nu finns ett ponnystall alldeles nära men då kurserna går på över 500€ och alltid är fulla så hjälper det inte ett dugg att de står där alldeles intill inne i ladan. Så nära men så långt ifrån. 😦
  Grym hästfeber här kan jag tala om för dig, ja inte egen, men att ens få rida för första gången på typ 18 år. O ungarna sku så gärna rida de med.

  Gilla

 2. 

  Shettisen får bo i mina föräldrars sommarstall i Ekenäs, väldigt praktiskt!

  Vår äldre gick från januari till maj på 30 minuters ridlektion en gång/vecka och det kostade över 500. Helt sjukt. Men hon var mycket nöjd och fick en bra start så nu hoppas jag vi kan fortsätta på egen hand.

  Får se om våra barn blir bitna av hästflugan 🙂 känns bra att vi nu fått låna ponny så kan vi se hur långt det bär. Men min dröm är nog att vi alla ska kunna rida ut tillsammans.

  Gilla

 3. 

  Shettisar är helt ljuvliga, trots sin envishet, sina hyss och rymmningar.

  Gilla

 4. 

  Jag har på känn att denna kommer att charma oss totalt 🙂 måste lägga upp bildbevis sen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s