NÅGRA DAGENS

juni 19, 2012 — 2 kommentarer

Dagens spänning var att skanna 40 illustrationer. Hårresande, eller vad? Och att jag återigen köpte två smörbullar från Ekbergs. Det händer varje gång jag besöker förlaget som ligger intill. Förlagets hiss lär ofta vara i olag och jag tänker att nästa gång är den nog sönder så att jag måste trava upp till åttonde våningen och DÅ är jag nog värd mina bullar. Men hissen är aldrig sönder då jag kommer. Och jag köper bullar ändå.

Dagens krejsi är att jag bykar som om alla tvättmaskiner kommer att försvinna från planeten inom snar framtid. Jo för maskinen på landet är sönder. Jag kan inte sansat fundera ut vilka sommarkläder och handdukar vi behöver utan jag tvättar allt som går in i tvättmaskinen. Som en tant på Galna dagar som tror att alla saker på jorden tar slut.

Dagens tanke är att jag inte bloggar så mycket om mitt jobb. Borde jag göra det? Nån som vill veta nåt speciellt?

Dågglas tycker jag borde chilla mera och byka mindre.

EDIT: Tvättmaskinen lär fungera igen. Halleluja! Och jag som tvättat sju maskiner. Nå nu är det gjort iallafall.

 
  

 

2 svar till NÅGRA DAGENS

  1. 

    Eller tänk om hissen går sönder då du är inne i den..DÅ behöver du sannerligen dina bullar. Köp tre nästa gång…för säkerhetsskull

    Gilla

  2. 

    Haha! det är mitt undermedvetna som ser till att jag inte svälter ihjäl, hissdöden kan vara hissnande. Har jag hört.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s