JAG BARA ÖVAR PÅ ATT LE

juni 20, 2012 — Lämna en kommentar
Killen på lunchrestaurangen sade att nu måste man se glad ut – det är ju sommar.
Det här är fejk.

Bara jag jobbat, packat, fakturetat, fört bilen på service (vaffövaffövaffö ska sånt alltid infalla då man minst hinner med det), packat ner kontoret, betalat mina räkningar, cyklat cykeln till garaget, fått allas pannluggar friserade och stuvat in allt i bilen – då ska jag le påriktigt. Riktigt bautasmajla.

Men före det skulle jag inte ställa mej i vägen för mej, om jag var nån annan vill säga.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s