INNAN JAG GÅR

juni 26, 2012 — Lämna en kommentar

Nu packar jag ihop detta kontor för andra gången och imorgon öppnar sommarkontoret for real!

Nu ska jag bara gå och leta rätt på hundratusen Pet Shop-figurer som barnen tycker ska följa med på vår kommande seglats. Det är inte roligt att peta fram dom sen ur alla skrynklen i en segelbåt, men vaddujuduu då dessa plastgrejs sysselsätter dom så bra. Hemma leker de aldrig med dom. Om vädret blir ruggigt så kommer jag ännu att vara tacksam över de små genmanipulerade hundkattkanin-figurerna.

Det sista från citykontoret: Kan Kasper Strömman så kan jag. Han vill ha både öl- och bilsponsor. Jag vill ha en chokladsponsor. Märket på bilden ligger extra högt på listan.

NAM.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s