FLAGGDAG, FALL OCH ROMANTIK

juli 13, 2012 — Lämna en kommentar
Flaggdag varje dag.

Fick besök av Malin & co idag! Festen till ära hängde vi upp pappersflaggor som vi fått ända från Danmark och efteråt drog jag upp flaggorna i flickornas rum. Dom räckte hela varvet runt. Mycket nöjd. Dessvärre har jag inga bilder på de fina gästerna. Men det var så livat att två barn föll av hästryggen (som tur våra egna knoddar) och nu har vi en glassbilstidtabell att passa imorgon. Jo för man får en glass var gång man fallit av OCH klättrat upp igen. Jag tror vi måste inhandla varsin låda, detta kan bli en fallrik sommar.

Ikväll tog J (det är mannen det) mej på en romantisk dejt till Ingå. Vi diskuterade mest mängden lördagsgodis våra barn får, bromsvätska till bilen och temperaturskillnaden mellan Ekenäs och Ingå. Det må låta tråkigt men det var faktiskt riktigt mysigt. Och Fagervikvägen som vi körde är så vacker.

Mitt loppisbord för imorgon ser dessvärre inte ut att bli verklighet. Blev lite väl stressigt så vi tar omstart om en vecka. Då hinner vi rota fram lite mer säljbart och till på köpet fixa till fina prislappar, skyltar och växelpengar. Återkommer till det sen.

Nu ska jag kolla dvd och äta choklad i sängen. Bästa semestergörat. 

  

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s