HEJ HELSINGFORS!

augusti 2, 2012 — 4 kommentarer
Lyckokänslan av att vara i stan igen. Må vara att mitt kontor jobbar på  högvarv men det är sann arbetsglädje på gång här.
Vinnaridén var att snälla J hängde upp tavelhyllor strax innan semestern, nu kan jag rada alla papper längs med väggarna istället för på golvet. Det känns som en helt ny office detta!
Sommarens loppisfynd, klaffbordet i ministorlek, passar perfekt in hos flickorna. Har på känn att vi ska leka många restauranglekar i höst. Som tur täcker bordet den mindre vackra mattan också.
Douglas blev så glad av att se mej.
Augusti får mej alltid att klä mej i rött. Vet inte om det är kräftorna eller ljuset.
Fredrikstorgets café. Ord räcker inte för att beskriva hur kärt återseendet var. Gå nu dit om ni är i stan.
Och nu kommer det ofattbara. Precis som jag gick längs med Fredriksgatan kommer min favoritförsäljare springande ut från Zicco och fångar in mej. Hon hade sparat ett par av våra bästa byxor i nästa storlek, enkom till mej. De hade en liten rispa vid en ficka så jag fick dessa alldeles gratis! Hon kom ihåg att jag köpte dessa åt båda barnen i våras och att de fort blev favoritbrallorna. Jag blev nästan snyftrörd.
Nästa ofattbara var att jag fick en present från Caelo också. Köpte en present åt Veera-ponnyns ägare och fick själv en Toasticka som present. Noll aning om vad det är, kan meddela sen. Men jag som sällan har tur fick plötsligt två presenter inom 10 minuter. Av tämligen okända människor!
Så det är verkligen kungligt att vara tillbaka i stan.
  

4 svar till HEJ HELSINGFORS!

 1. 

  Jag fattade inte vad en tavelhylla är så det var riktigt intressant att försöka lista ut vad det kunde vara från bilden. Det blev en liten tävling med mig själv. Fattade tavla och hylla, men tavelhylla hade jag inte hört om. Sedan när jag googlade så kunde jag konstatera att nog sett. Nu lärde jag mig något nytt på svenska igen. Jee!

  Gilla

 2. 

  Bravo! min bild var inte så beskrivande, kan lägga en ny lite senare. men dom är väldigt praktiska!

  Gilla

 3. 

  Detdär låter som bra karma. Du har säkert varit super snäll? 😉 Njut av det och welcome back to town.

  Gilla

 4. 

  Tack! jag måste ha varit väldigt snäll 🙂 känns bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s