GRYMT

augusti 27, 2012 — 6 kommentarer
Äkta parkhäng.
Jag ser mitt öde. Morsan som lever genom sina små gullvippor. Nu har jag börjat forsla barn till stallet på tider då andra ännu knegar. Okej, jag knegar nu på kvällen istället, men ändå. Det här måste vara steg nr ett på vägen till en fulländad hockeymorsa.
Först stall, sen hemlagad mat, läxläsning, parkhäng, cykling, bad och saga. Jag är så präktig att jag kunde ha ett eget tv-program. 
 

6 svar till GRYMT

 1. 

  Kan du dela med dig lite av din präktighet. Jag har gått och irriterat mig på att Astrid gått omkring och sjungit hela dagen och upprepade gånger bett henne gå och leka i eget rum. Jag skyller på hormonerna.

  Gilla

 2. 

  Har på känn att detta är v ä l d i g t tillfälligt. Men kanske jag ska passa på att slänga fram ett råd så länge det varar. Jag har ätit mera choklad. Och varit snällare mot mej själv. Med choklad och självsnällhet blir man tålmodigare och kivogare. Torde fungera bra även under pregnans – fast det kanske kräver mer choklad? Testa?

  Gilla

 3. 

  Ät mer choklad… *skriver minneslista*
  Jahapp, man måste väl testa. Åh, livet är så tungt ibland.

  Gilla

 4. 

  Livet är extra tungt denna höst. Var är inspirationen och livsglädjen? Jag äter choklad så länge.

  Gilla

 5. 

  Här är också en avundsjuk morsa. Men jag intalar mig att fiskpinnar med potismos ur fryspåse, följt med två timmar i soffan framför Superman Ii (W:s loppisfynd för 50cent) medan två-åringen leker häst på min mage och gömmer mina bilnycklar, också gör rätt så lyckliga barn. Ibland är det ju skönt för alla att bara slappa också, speciellt då mamma är slut i benen. Som tur kom sen Farzan hem för då det blev kurragömma och wrestling, så lite motion har piltarna fått också.

  Gilla

 6. 

  ödsla ingen energi på avundsjuka! min förträfflighet räckte bara en dag, nu är vi tillbaka i einesruoka och dvd:n och detgamlavanliga. Men igår var en fin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s