GIDDY UP!

september 8, 2012 — 2 kommentarer
Klapp klapp lilla hästen.
Snudd på otroligt hur den här minimänskan manövrerade den stora ponnyn idag. Och hennes storasyster bara travade runt runt i lättrav alldeles på egen hand. Trots hagelskur och fem regnskurar. Om det här var England på 1800-talet så kunde man säga att jag gör riktigt bra giftasmaterial av våra döttrar.
Nu nördar jag på mitt kontor; äter Pantteri, dricker rött och bygger utdragbara pappersfack. Bättre kan man inte ha det. Bildbevis imorgon, ty endast dagsljus kan göra min senaste kontorsskapelse rätta. 
 

2 svar till GIDDY UP!

  1. 

    Hej! Jag tittar in här första gången på 100 år. Har inte haft tid att läsa bloggar alls på sistone. Som vanligt en massa fina funderingar. Ponny-livet låter underbart. Kanske vi får komma och hälsa på någon gång. Vet att det skulle vara uppskattat! 🙂 Kram

    Gilla

  2. 

    Hej! så roligt att ha dej här! Och absolut med till stallet, det skulle uppskattas även av vår S, stort. Kram på er!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s