GNÄGG!

september 14, 2012 — 2 kommentarer
Igår hade en av mina uppdragsgivare, det sammansvetsade förlaget, sin årliga höstfest. Jag kom dit en smula blyg i Peppes kölvatten, mycket osäker på vad jag gett mej in på. Men det var bara schkål, hej, välkommen, kram, dans och mingel från första stund. Inte en tråkig sekund! Alla var så roliga och intressanta att prata med och jag kunde ha hållit på hela natten. Tursamt nog fattade jag att gå (vingla) hem just efter midnatt. 
Men det hade ju sitt pris. Morgonen gick ännu bra och jag fick iväg rätt barn med jumppakläder och de andra med kurakläder och så tuffade jag på till 10. Töks. Sen dess har jag lidit bakfylle-krisen. Jag vet faktiskt inte hur jag lyckades hålla tre deadlines, veckoslutshandla och packa in barnen i bilen och ännu upp på hästryggen. Med hjälmar och handskar och i utsatt tid dessutom. Jag blir så opraktisk då jag är darrig. Klumpig också. Får göra allt minst tre ggr för att få till det.
Nu är vi hundvakter i Kyrkslätt hela helgen. Jag tror inte jag sovit i mitt barndomshem på minst sex år. Passande nog är här höststorm och kolmörkt och jag har glömt att köpa choklad. Landet sucks. Iallafall om man har mild dagen efter ömkan och två sovande barn. 
7-åringen och Selma.
Och 5-åringen som lärde sej lättrav. På bara andra gången.
Ännu om det: Den här hela ridjuttun har visat sej vara en succé! Var aningen orolig att det skulle skita sej, att kidsen inte skulle vara intresserade och att jag skulle få tjata och locka. Istället har de närapå cat fight om vem som får rida först. Så nu ska vi ha ponnyklubben hela veckoslutet.
  

2 svar till GNÄGG!

  1. 

    Kan din femåring lära mig lättrav? Så att jag inte ser ut som en skumpande potatissäck, alltså. För det kan jag redan.

    Gilla

  2. 

    Men alltså HUR lär man nån att trava lättrav? Vi funderade med Linda senast idag. Jag kan ta noll credit eftersom vi har en fantastisk ridlärare som fixade det. Pedagogiskt och rätt. Men fast jag lyssnade så kan jag ändå inte förklara det vidare. Kanske du får ordning på potatisarna om du sorterar dom bättre i säcken, öh..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s