KVÄLLSFLYGET

september 19, 2012 — 6 kommentarer

Nu glömmer vi onsdag och höjer humöret inför torsdag istället. Jag äter Dajm i sängen och tänker testa Pan Am, alltså tv-serien. Har noll aning om den är bra. Men har förväntningar på estetiken och Christina Ricci.

 

6 svar till KVÄLLSFLYGET

 1. 

  Den är bra! Särskilt estetiskt då. Men annars också, jag gillar gammalvärldens gentlemannastil och koketterande.

  Gilla

 2. 

  You was right! jag har en ny kvällshobby

  Gilla

 3. 

  Du har säkert redan koll på att det inte blev någon uppföljarsäsong. Konstigt tycker jag egentligen, undrar varför den inte har haft tillräckligt tittare eller dragit in tillräckligt med fyrk (nå för att alla liksom jag laddar olagligt)? Det är ju både sex och våld, dock ganska diskret och osynligt, som varje framgångsfull serie ska ha. Är den månne för slipad och blir därför snudd på tråkig? Man sku ju tycka att den skulle locka samma publik som Mad Men, som jag nog inte själv har sett.
  Sorry den nattliga romanen.

  Gilla

 4. 

  Vafan? så långt hade jag inte kollat. Jag gillar slipat och semi-snällt och som målgrupp ligger jag då säkert långt ner på listan i dessa sensationens och överdriftens guldtider. Höh.

  Gilla

 5. 

  What, ingen uppföljare?! Neeej! När jag för en gångs skull tittade snällt varje avsnitt av en serie så tar den slut. As.

  Christina är förresten häftig.

  Gilla

 6. 

  Dubbel höh. Christina som är så fin.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s