Ommöblering

september 28, 2012 — 4 kommentarer
Min hobby att möblera om en gång i månaden har kommit av sej. Mest för att det här nya hemmet inte är så ommöbleringsbart som det gamla. Här kan man ha det på kanske fyra sätt och mest handlar det om att vrida på en soffa eller flytta på en länsstol. Tråååkigt. Jag kan ibland förnöja mej med att möblera om kontoret men då det är så råddigt tar det en evighet att först släpa ut allt bråte bara för att vända på skrivbordet. 
Idag gick jag omkring och flyttade på en massa mindre saker, en lampa här och ett mindre bord där. Utklädningslådan och tidningskorgen bytte plats pch så. Men sen kom jag på att vrida å matbordet och det gjorde min dag. Nu är min ändringstörst stillad för en stund.
Förargligt för det här inlägget är att kökslampan ännu inte är fixad. Så mina bilder känns ganska tröstlösa. Men de får nu ändå illustrera mitt verk. 
Vårt kök är fullt med dörrar och annars också fantasilöst och tråkigt. Men nu blev det lite bättre. Behöver jag tillägga att J inte är hemma?
 

4 svar till Ommöblering

 1. 

  Min lägenhet är helt tvärtom! Du borde komma hit o ge goda råd. Jag ska tom anlita en snickare att komma hit o bygga en vägg!

  Gilla

 2. 

  Woop! jag älskar att möblera om. Ger så mycket ny fiilis och energi.

  Gilla

 3. 

  Men åh, du har ju precis ett bord som jag vill ha! Supersnyggt!

  Gilla

 4. 

  Som jag gnisslar tänder över det bordet! Det är ju snyggt men ack så jobbigt. Bordsben överallt så omöjligt att sitta vid och så har ytbehandlingen misslyckats så att ytan inte klarar av nånting. Allt lämnar märken. Orka föra det och fixas, orka fixa själv. Så i ordentlig belysning är det inte lika vackert och absolut inte så mysigt att sitta vid. Tack, nu fick jag ösa ut allt klagomål över bordet.. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s