Ett ja för två nej

oktober 8, 2012 — Lämna en kommentar
Hej måndag och hej jul-förberedelse! Nånej, jag är verkligen inte den som börjar fixa inför jul tidigare än man absolut måste. Deadline-sjukan kallas det visst. Men såpass mycket har jag förberett att jag denna höst tackar nej till minst varannat fritidsupptåg. Fotnot: lär dej Annes nej-ramsa du också. Och det största steget tog jag i morse; bokade en utlovat julklapp. En resa som sker redan före julen. 
Jag ska finna zen igen! Den finns där mellan dagis- och skolhämt, matlagning, fakturering, hobbyn, läxor och deadlines. Den finns hemma med familjen, på stallet och med såna som jag älskar och som får mej att må bra. 
Lite zen lär det finnas i den här poolen också.
  
 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s