Mick Jagger säger MU!

oktober 13, 2012 — Lämna en kommentar
En viss 5-åring kan numer Frontside Ollie utantill. Och så sjunger hon mooooolajkdjäggö… moo-oo-oo-oo-oo-oo-ooos lajk djäggö. Och så frågar hon om den sången handlar om en ko. 
Ibland undrar jag om det är riktigt klok att ha en så liten pilt på stallet. Att hon ännu borde sitta hemma och pussla. Men hon har sån firu i kroppen att hon vickar på rumpan i takt till ko-sången här ovan samtidigt som hon kratsar ponnyns hovar. Och så funderar jag att det finns inget som håller den tjejen tillbaka. Lika bra att vi kör det här hobbystuket i god tid innan hon drar iväg efter större äventyr. Om jag hinner banka ens lite stallsvett i henne före det så är det bra. 
Under tiden bankar hon hälarna i ponnyn. Och ponnyn lyder. Och alla tappar hakan.
Jag är stolt som en tupp, såklart. Både över henne och hennes syrra. Mest av allt just nu vill jag joddla från hustaken att 7-åringen lärde sej att gallopera idag. Det där maffiga mammahjärtat som brister av stolthet, ni vet. Sånt som jag borde ringa till min egen mamma och berätta – för hon förstår det på pricken. Men hon är bortrest så jag joddlar för mej själv här. Jag har redan spammat J:s telefon med en massa videoklipp. 
Sappy happy mom. 
Random pose på det ena lilla livet.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s