Inkling dinkling

oktober 17, 2012 — 2 kommentarer
Nörd happiness.
Office news, god dag. UPS ringde på och levererade min Inkling. Eftersom det blir mycket ritande här framöver så tänkte jag att den kunde komma väl till hands. Nu har jag läst både en massa skräp och rövarhistorier om den (tack internet) men också mycket gott (tack internet). Så jag bestämde mej för att ge den en chans. Jag väntar mej inte färdiga storverk men nog ett bra verktyg och tillägg till min traditionella wacom*. 
Men argh. Den ska laddas i tre timmar först. Och alla kan räkna ut att jag inte är en ensam typ om tre timmar som bara kan sitta och rita. Hungriga barn och J är på arbetsresa. Så jag sikter på buuklubben. I smyg. På kontoret. Kuriosa: barnen är som hyenor över min wacom och vill bara sitta och ritaritarita så fort tillfället ges.. så den här prylen måste jag hålla hemlig till en början.
Den här är mellan mej och er, okej? Och så lovar jag återkomma då jag testat den.
Den som vill veta mer om en Inkling men inte orkar kolla länken. Se den här videon:
* wacom är ett digitalt ritbord, läs mera här.
  

2 svar till Inkling dinkling

  1. 

    Jaa! Berätta hur den är!

    Gilla

  2. 

    den är kul! bara man kommer ihåg vissa detaljer så fungerar den riktigt bra. Tycker den är ovanligt exakt. Man ska inte börja rita för fort då man satt på den för den registrerar inte genast och så kan man inte rita för nära avläsaren. Lägger upp en video snart så ser du hur det blev!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s