Modetips från 1900-talet

oktober 24, 2012 — 4 kommentarer
Hej från det bruna badrummet. Vi ska prata hår på ett mycket ostylat men praktiskt sätt, dvs så som det oftast är för mej. Tålamodet är skräp även på den fronten, som med allt annat. Men eftersom det är kiva att se fin ut i håret så kommer här två billiga och framförallt snabba knep. 
1) en plastmojäng som ser ut som 80-talets nyckelsladd. Fyndad vid kassan på Name It (en barnklädesbutik på 4. vån. i Kampen) för en spottstyver. Finns i många färger. Fungerar mycket bättre än en vanlig hårsnodd, speciellt för halt hår. No more ledsna ponnysvansar som glider ner i nacken.
Var ska man fästa nyckeln? Öh..
Lös ponnysvans som ändå hålls. Påunderenminut.
2) Color Mask snabbtoning. Finns hos din frissa i många olika nyanser. Den trogna läsaren minns att jag slutade färga håret i början av maj och den här har varit mitt vapen sen dess. Nu har jag inte behövt använda den eftersom jag inte ännu *peppar peppar* tycks producera gråa hår. Men jag vet att denna gör under både för färg och glans då det riktigt kniper. Före nästa baluns ska jag definitivt använda det igen.
Det är inne att matcha sin hårfärg med badrummet.
Men före det hasar jag omkring här på hemkontoret i en numer glad ponnysvans och det som tydligen är min egna hårfärg. Som att träffa en Pia modell 90-tal, länge sen sist. Och nu tycker jag att vårt 70-talsbadrum, nyckelsladden från 80-talet och min hårfärg från 90-talet ger en fin röd tråd här. 1900-talet var fint.
  

4 svar till Modetips från 1900-talet

 1. 

  oj! jag hade en sån där tub färg från en goodiebag! sålde den på loppis åt en romsk kvinna för typ en euro.

  Gilla

 2. 

  tänk så fin i håret hon är nu!

  Gilla

 3. 

  Jag har hört bra om domdär hårsnoddarna och vill verkligen testa! Måste väl ta mig en runda till barnklädesbutik och köpa några! 😀

  Gilla

 4. 

  rekommenderas! fast återstår att se om de sliter mer på håret än vanliga snoddar..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s