Färgläggning gör en klokare

oktober 29, 2012 — 2 kommentarer
Typisk måndag. Jobbade, gick på föräldrasamtal, lagade tråkhöna med ris, hjälpte med läxor, grävde fram gympakläder, hittade på nya spelregler på Roban, haffade killar som tjuvkikade in i flickornas omklädningsrum på barnens jumppa, gick en powerwalk, sprang hem med barnen, värmde spenatplättar, hjälpte ännu mera med läxor och lämnade allt ja tänkt göra ännu ikväll totalemente ogjort. 
Jag hatar min oinspirerade tankevärld just nu. Jag suckar över vår skolelev vars ordentlighet gör att hon bara gör läxor istället för att leka. Inte för att hon sitter och räknar eller skriver, nej hon gör färgläggningsuppgifter. Hade inget minne av att man skulle färglägga så sjuttons många bilder i lågstadiet. Hon är så ordentlig att det tar en evighet. Men man kan kanske inte säga att det är okej att fuska lite. 
Lyckades inte ens plåta bilder idag. Den här har 5-åringen knäppt idag i köket. Den heter Pia ska snart skära lök och gråta lite. I tanthår. Jaja. Imorgon ska jag sälja mej i Esbo. Iklädd nåt kreativt men stylish. 
 

2 svar till Färgläggning gör en klokare

  1. 

    Wow, tråkhöna! Är den ur samma kokbok som bortsprungen hare med oplockad svamp?

    Gilla

  2. 

    Japp! Jag är en sån trollkarl då det kommer till vardagskrubb..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s