Dental mortis

november 6, 2012 — 4 kommentarer
Hösten betyder tandläkarbesök. Och det brukar betyda tröstshoppande av skor. Men den här gången blev jag så chockad över att en tand helt sådär bara, utan orsak, bestämt sej för att självdö att jag gick förbi skoaffären utan att ens kolla i fönstret. Tandf*n är lite grå, men annars har den inte visat några tecken på depression. Och nu är den ren så gott som livlös.
Tandläkaren hade bara en fråga: har du fått på käften på sistone? Men sånt borde man väl komma ihåg. Nå tur att det inte var hjärtat eller nåt annat vitalt som tänkt ge upp.
EDIT:

Då det inte bidde skor, bidde det gula begravningsblommor. Vi firar med saft och öppen kista.

  

4 svar till Dental mortis

 1. 

  Nej men huj! Hoppas de andra tänderna inte gör den döda sällskap.

  Gilla

 2. 

  Inte värst troligt! som tur. Den här tycks ha hållit på att dö evighetslångsamt, därför har jag inre haft ont förrän nu då tandläkaren börjat döda den påriktigt. Troligen har den fått sej nåttag för flera år sen och undrar nog inte, så många ggr som jag fallit från hästryggen …

  Gilla

 3. 

  huj tusan! same shit som hände mig liksom. visade sig dock att det kanske är en långsam död sen jag fick på käften av berget år 1998….. (jag hoppade iland med hakan före…)

  Gilla

 4. 

  Din kommentar rädda mej!! nu känner jag mej inte som en soon to be tandlös tant. Eller så kan vi vara det tillsammans! förtjusande framtidsutsikter!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s