Kaffe och respekt

november 8, 2012 — 2 kommentarer
Jag lider av sån kaffedarra! Man får det av morgonkaffe, fem kaffepauser i skolan och ännu Hem och skola-möte med kaffeservering på det. Ligger ren i sängen och försöker lugna pulsen. Men mötet! Ni vill alla höra och jag kan avslöja att det var så otroligt intressant! Nu var detta inte vår förenings möte (ett sånt har jag inte ännu varit på) utan ett regionalmöte med självaste Eva Biaudet som gäst. Jag lyssnade som begeistrad på hennes tal om respekt och hur vi ska bemöta andra och hur barn som vuxna behöver känna tillhörighet till en grupp. Och jag är så glad att jag gick med och fick lyssna på det.
Mitt i pratet tappade Eva sin fulla kaffemugg i golvet, men pratade på som om det var hur naturligt som helst. Alla tappar ju kaffekoppar. Alla tappar kaffekoppar. Det ska bli min nya mantra. Jag har en tendens att haka upp mej på mina misstag. Så alla tappar kaffekoppar. Och det gör inget. 
Drumsö var så här fint!
 

2 svar till Kaffe och respekt

  1. 

    Det låter fint! Roligt att det var lyckat.

    Gilla

  2. 

    Det var jätte intressant! Eva kan verkligen tala och allt berörde mycket. Och trots att jag inte ännu vet så mycket om hem och skola så tror jag att det kommer att bli mycket intressant.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s