Under kategorin hände nyligen

november 25, 2012 — 4 kommentarer
Känns som om jag ligger riktigt ordentligt efter med bloggen. Men då det blev så sjukt här hemma och vi har mest legat här i små högar av filtar och dynor och läst, spelat och kollat filmer. Nu kör vi speed från onsdag fram tills idag, hackigt och fort.
På onsdag drog jag och Skrutte till Stockholm. Främst för att se Katie Melua i Filadelfiakyrkan men också för att dra omkring oplanerat, äta gott, dricka drinks och snarvla huvudet tomt. Jag kan berätta att vi lykades på alla plan. Och mer därtill. Katie var så otroligt bra! 
 
Och Stockholm var så fint. Jag tror det beror på hög moral.
Väl hemma urartade det i en fondue-orgie av ostvarianten, allt enligt 5-åringens önskemål (jag är lika förvånad som ni). Det här är resterna av myset, jag har varit väldigt off med fotograferandet. Och se, redan här har jag brutit mot allt som svenskarna försökte lära mej.
Sen påbörjades det stora julkortspysslet. Och eftersom barnen trodde jag ritat bajs på ett julkort blev det till sist så här. Vem kan man skicka dylika kort till? Bajskort, hehe. Och på tal om bajset – nej alltså lussekatten – så har jag dylika importvaror i frysen nu. Det här kontoret har festlig fika hela nästa vecka. 
Imellan julkortspyssel, sjukhäng och dopp i grytan har vi ju också en ponny att ta hand om. Så 5-åringen har heroiskt ridit nu två dagar medan syster varit sjuk. Allt går splendid så länge hennes humör är på topp. Men bilden här ovan ger en liten inblick i nivån av hennes envishet. Tur att ponnyn inte kollapsade av snurr i huvu. Som skala kan jag berätta att inre cirkeln har kanske 60 cm i diameter.
Och på tal om envishet. Jag brukar säga att hon (alltså 5-åringen) ska tacka den goda uppfostringsféen att hennes mor är snäppet envisare än hon. Ty än så länge står jag hårdare mot hennes hårda. Men för att nämna några: hon tänkte gråta hela dagen idag för att hon inte fick gå på restaurang. Och så har hon samma fläta redan för tredje dagen. Hon tycks odla både tårar och lockar.
Det här var det mest osammanhängande inlägget på länge. Nischade bloggar lär vara bra så vi kan ju kalla min nisch för infall.
  

4 svar till Under kategorin hände nyligen

 1. 

  Jag skulle uppskatta just såna julkort! Bajs, tsih!

  Gilla

 2. 

  Haha! fin inställning, tror tyvärr inte alla uppskattar.

  Gilla

 3. 

  jag bara helt enkelt älskar din nisch!

  Gilla

 4. 

  Infalls-bloggen! Jaaa!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s