Egyptisk masas och sånt

januari 8, 2013 — 12 kommentarer
Vet ni att det är helt okej att håsa som en dåre, skrapa bilrutor i flera repriser, visa fula miner åt taxin som har bråttom, kasta mat i barn, studera, byka och jobba. För när man håsat som en dåre alldeles färdigt så får man gå på det nya masas-stället som har öppnat här på Rödbergsgatan. Där jobbar Almentina och Felicia. Båda kommer från Egypten och de valde Finland för att det var flera från just Finland som ringde upp dom och sade att det behövs mera masas i Finland. Så de kom hit förra söndagen. Såna otroliga tjejer, Almentina och Felicia, för de lärde sej svenska på kuppen. Och nu får man välja mellan snäll och mellansnäll masas och så berättar de otroliga historier om Egypten medan de underskönt pajar en över ryggen.
Tänk, sen råkade jag springa på Felicia på Kaserntorgets Hesburger. Där satt vi och småpratade medan jag jobbade och väntade på att ett barn skulle dansa klart. Hesburger är förresten ett hemtrevligt ställe att ha en tillfällig filial på, de har på festkanalen och Buuklubben. 
Och ännu på tal om Buuklubben. Jag blir alldeles till mej var gång de söker programledare, de råkar göra det just nu. Jag sökte ju en gång. Äh ih oh. Nja.Troligen lite för tassig och gammal för det kneget nu.
 

12 svar till Egyptisk masas och sånt

 1. 

  Sök jobbet! Lyckospark, Etta

  Gilla

 2. 

  Hej Etta! Tack 🙂 Jag har tillräckligt med buuklubben här hemma varje kväll, det förblir en rolig dröm. Dags att ta sej i kragen och bli färdig webb designer istället. Och så var det ju detta med egen firma och så.

  Gilla

 3. 

  Kan man boka tid till Almentina o Felicia? Jag skulle behöva en extrasnäll masas?

  Gilla

 4. 

  Absolut! Finns tider nu i helgen, söndag främst

  Gilla

 5. 

  Fast man kan alltid försöka göra verklighet av sina drömmar…. Och att du sku vara för gammal är bara strunt prat!
  Oj oj oj här sku behövas masas för kung och fosterland, och den snälla räcker knappast. Måste nog vara extra bra masas om t.o.m. du tycker om det:)

  Gilla

 6. 

  Okej 🙂 men jag sov på saken och kom fram till att ALLA drömmar inte behöver förverkligas, jag är ganska nöjd. Snällmasas är riktigt i min smak!

  Gilla

 7. 

  Jag tycker också att det sku vara sikahäftigt att vara programledare för BUU. Men min arbetsresa skulle inte bli kortare precis…

  (Och så sku man säkert inte få säga sikahäftigt på TV.)

  Gilla

 8. 

  Haha! vi sku va ett så krejsi par, kanske för krejsi för dagsljus 😀

  Gilla

 9. 

  Dina barn har den bästa fantasin! Theo sa nyss att han vill bjuda hit dem igen för han vill leka den där detektivleken de lekte senast. Han ÄLSKADE den!

  Gilla

 10. 

  Ja! Eller kan inte ni komma hit istället?

  Gilla

 11. 

  Självklart, säg bara när 🙂

  Gilla

 12. 

  Jag ska kolla med remppa-mannen, återkommer!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s