Snabba ryck

januari 22, 2013 — 6 kommentarer
Bloggläsare vill se mera reality än en putsad fasad, visst?
Hänt på kontoret. Här är råddigare än någonsin förr. Hände inför förra flytten också, att jag bara ger upp på hela utrymmet. Och ge upp kan jag göra för jag har hittat ett nytt och alldeles eget rum åt mej. Whoop! Det ligger på 1,5 km strosavstånd härifrån och alldeles intill Senatstorget. Jag skriver strosavstånd för jag kan just se mej strosa ner längs med Esplanadparken ätandes på en glass och nynnandes på en glad gå till jobbet-trall. Naiv, jag? Ja! Men rummet är härmed fixat och alla snälla tipsare ska ha ett stort tack och kram. 
Sen tror jag det är en bra sak att lämna Rödbergen ens en gång per dag. Annars kanske jag hade kunnat bli en hipster grafiker med upprullade byxbuntar. Nu ska jag istället trippa i högklackat bland Engel-arkitektur och rynka på näsan åt alla fula souvenirer. Nå höpö höpö, jag pratar goja.
Nu gäller bara att röja upp kaoset och flytta. Mjöööh..
 

6 svar till Snabba ryck

 1. 

  ”Engel arkitektur…” AWESOME!

  Gilla

 2. 

  Grattis till nya jobbhemmet!

  Gilla

 3. 

  Känner mej redan lite mer kultiverad, haha!

  Gilla

 4. 

  …i de nya tjusiga högklackade som jag läste om för en tid sen. hurra! grattis till dig. du är värd det bästa. kramar från ett vackert Österbotten!

  Gilla

 5. 

  Jag kommer att fastna med klacken mellan kullerstenarna, haha! Tack söta!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s