Vi dricker hädanefter saft!

februari 2, 2013 — Lämna en kommentar
Sitter och nynnar på en Les Mis-klassiker: ”empty chairs and empty tables..”. Om jag förra veckan var lite gråtmild över detta med kontorsflytt så är jag nu så nöjd med beslutet. Imorgon går flyttlasset och på måndag öppnar detta kontor på ny adress. Nåt invigningsparty finns inte i kikaren eftersom jag hyr av en nykterhetsförening. Men hej, om nån vill komma förbi så kan jag bjussa på ett glas saft. 
Hänger för tillfället inte alls med ratata-bloggarna för min feed vill inte samarbeta med dom och bloglovin säger att se inte existerar (!!). Hoppas verkligen det fixar sej, jag har blivit för lat och bekväm för att gå igenom och kolla efter uppdateringar. 

Nå nej, nu verkar feeden repa sej! Ännu bloglovin som inte hänger med.

 

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s