Svar åt Tubbe

februari 9, 2013 — 2 kommentarer
Tubbes frågor får ett eget inlägg:
1. Hurdan var du då du var i tonåren?
Hmm. Som 13 var jag en mes och hade min största livskris. Så illa att jag gick omkring med ont i magen i ett halvår. Brytningen mellan barn och tonåring var extra hård. Som 14-15 testade jag på en massa mindre och större dumheter och hade dåliga betyg. I slutet av 9:an tog jag mej i kragen och höjde alla vitsord för att komma till det gymnasium jag ville. Gymnasietiden var jag lugnare och mer målmedveten. Tog motorcykelkörkort och mognade en hel del, tills jag igen efter studenten började pierca mej och flänga runt lite. Hela tonåren red jag nästinill hyperaktivt, bodde nog mest i stallet. Höll på tills jag störtgråtande måste köra min häst tillbaka till hästhandlaren för att sen börja studera på allvar som 19. Flyttade hemifrån i samma veva. Nu kan jag undra över många beslut som jag gjorde då, men det blev nu som det blev. Behövde leva studieliv utan hästansvaret.
2. Hurdan header borde Tubbs ha?
3. Ser du mycke på tv?
Minimalt. Mest Netflix eller barnens dvd:er. Just nu kollar vi Rapuncel för säkert tjugonde gången, den bästa filmen som finns.
4. Hur ser din kreativa process ut? Vet du redan då du börjar rita vad du vill ha?
Ibland vet jag exakt vad jag vill ha och fixar storheter på noll tid. Andra gånger måste jag prova mej fram via många omvägar. Då kan det bli femton olika alternativ på en och samma sak. Sen finns det några få jobb som jag varken har en vision om och som är så svåra att skapa att jag får ont i varje muskel innan jag lyckas klämma fram nåt halvvettigt. Saker som är nära hjärtat är sååå mycket lättare att jobba med medan vissa saker är stört omöjliga att relatera till.
5. Om din vän skulle be dig att ljuga istället för hen, skulle du göra det?
Jag kan mycket väl låta bli att säga nåt, dvs hålla tyst om nån ber om det, men spontant så nej. Alla borde stå för sin egen soppa.
6. Hur många kilo tror du att du orkar lyfta/bära? (valfri stil)
Bär 30 kilos hästmatsäckar med kramstil, 40 kilos torvbalar får jag släpa. 
  

2 responses to Svar åt Tubbe

 1. 

  Intressant! Och fin header! Det är riktigt sant! Då man själv ska hålla på med sitt liv, kan man ju samtidigt sköta det som man själv vill och inte som dom andra vill.

  Och att göra insyner/ insyn/ inte vet jag hur man skriver detta, liksom från sitt liv så det tycker jag om. Man förstår sig själv så mycket bättre då man får lite perspektiv.

  Gilla

 2. 

  Ibland kan jag leka att jag är våra grannar mittemot (inte nakitanten) som kollar in till oss och undrar vad håller dom där gökarna riktigt på med. Haha! Ju konstigare vi är, desto bättre. Känner en som lever till 100% enligt hur andra tycker. Det är skrämmande, vetdu!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s