Sprit(e)

april 17, 2013 — 2 kommentarer
Dagens krejsi var att ha en 6-åring med på tre olika möten. Tur att jag har världens mest sjyssta kunder. Fick tvinga hem henne från designkontoret, så trevligt tyckte hon det var. Men att sköta sina jobbgrejs med en skumsläckare i släptåg gör att åtminstone jag får milt hjärnsläpp med några timmars mellanrum (för att inte tala om det stackars barnet). På lunchen smygbeställde jag således en sprite åt mej. Kändes så förbjudet och så j*vla gott.
– mamma beställde bara lite extra vatten
 

2 svar till Sprit(e)

  1. 

    Sprite. Det har jag inte gotta mig på flera, flera år. Har inte sakna det heller, untill now (heh). Mmmmmmmmm 🙂

    Gilla

  2. 

    Inte jag heller. Men det var ruskigt gott med mycket is. Try!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s