Saker att minnas om små hjältar

april 22, 2013 — Lämna en kommentar
Ett dagboksinlägg tillägnat mitt usla minne, om saker som jag vill kunna kolla upp senare. Hon som jag felaktigt vill kalla 5-åringen, men som nog är faktiskt (hennes ordval) sex år redan, hon lärde sej att läsa härom veckan. Hon har kunnat skriva ren en tid men nu knäckte hon läskoden också. Tursamt nog verkar hon vara av turbovarianten som inte har tålamod att läsa tidningsrubriker och annat sorgligt, sånt ska småmänskor som hon inte behöva grubbla över ännu. Hon läser mest på mjölkförpackningen i frukostbordet än så länge.
Hon som jag snart måste börja kalla för 8-åringen (vah?), hon har vuxit fem centimeter. Boom. Hon har numer bena så långt runtom ponnymagen att jag inte vill känna igen henne. 
Men det mest fina just nu är att dessa två supertyper är så underbart glada och positiva PRECIS HELA TIDEN. Okej nu kanske jinxa jag det. Men hur är det möjligt? De ser knappt sin far. De hör liiite fula ord av sin mor (ledsamt, jag vet) och deras vardag är pretty much uppochner. De är våra hjältar. Vill bara kärleks-squisha dom hela tiden. Nolo, jag vet. 
Bara vi fixar detta till juni, sen ska jag släppa ut dom barfota på landet. De är så värda det. Slut på minnes-dagboks-inlägg.
Bästa vårtecknet förresten: kidsen kan rida i enbart ribrallor och chaps, istället för klumpiga toppabyxor. Yeah.
 
 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s