Shit happens

maj 9, 2013 — 2 kommentarer
Vi skulle ju vara lediga denna långhelg. Men så bidde det inte, av alla möjliga orsaker, och nu befinner sej kids i Kimito i gott förvar medan jag gör min blogg rätta och sitter på kontoret och J bygger hem. Men skam den som ger sej. 
Det är helg och jag parkerar gratis utanför kontoret. Här är ingen. Jag dricker Jaffa. Lyssnar på Pink för fullt. Ja, det är nu så bra det kan bli. Dessutom, gällande arbetsrummet. Sekunden som jag sade upp det började gamarna att cirkla över mitt bohag. Har jag tur behöver jag bara ta datorn, sadelstolen och mitt klaffbord under armen då jag flyttar. Less is more.  
 

2 svar till Shit happens

  1. 

    Snyggis på kontoret! snygg scarf! Kramsse

    Gilla

  2. 

    Tänkte på dej då jag köpte den, faktiskt. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s