En sån soppa

maj 18, 2013 — 6 kommentarer
Håhåja. Min stackars mamma gick och brytte armen igår kväll och en natt på Jorvs poliklinik råddar verkligen till ens redan sprängfärdiga hjärna. Det var inte det lättaste att koordinera J till Kyrkslätt, barn i säng, ta reda på vart man riktigt åker sent på kvällen och samtidigt se till att morsan inte tuppar av. Fem timmar tog det på Jorv och nu har mutti ett blått gips och vi har servat både henne och hästar idag. Och gått på kul kalas. Gäsp. Ändå sitter jag här och kollar juråvisjön. 
Om Jorv. Där var så mycket lugnare än jag trodde, det var ju ändå fredag natt. Läste en artikel om en veckolsutsnatt där i nån tidning och hade nästan skrämselhicka av att åka dit. Men där satt bara lika trötta typer som vi och gäspade och kollade Braveheart. Fy farao ett så hemskt ställe att sitta och kolla på en så barbarisk film. 
Kidsen blev såklart hemskt oroliga över sin mormor. Fann en helt ny begåvning hos mej; att försöka styra upp allt och samtidigt förklara lugnt och pedagogiskt vad som hänt och att vi måste åka till sjukhuset. Först i morse hittade jag den gulligaste sakhög som barnen skrapat ihop och lagt intill den plats som momi satt på just efter att det hänt. 
Bomull, vessapapper, olika bandage, tejp och Simpsons-plåster.
Nu är det lite kaos i planerna, hästar ska till landet och jag borde ha sommarkontor och min mamma har bara en arm i bruk. Nå det brukar ordna sej på bästa sätt. Tror jag.
Ännu om ESC: var Litauens kille hög som ett hus? Strunt nu i ögonbrynen, hans ögon var så skumma att jag blev lite mörkrädd.
Har inga bilder från idag, förutom en på den mest sympatiska hästen i världen; vår Paddy. Idag fick han och 6-åringen lite tumistid. Försöker vänja honom med kids, hur konstigt det nu låter. Han var mycket intresserad och stod helt stilla då hon borstade honom, sånt sysslar han sällan med mej. 
Jag heter Paddy och jag är snäll.
 

6 svar till En sån soppa

 1. 

  Nej men hjälp, i sådana där situationer hittar man ofta något sorts konstigt pedagogiskt lugn, men efteråt sitter man bara utmattad och skakar och inser att man ändå agerat i nån form av chocktillstånd. Hoppas din mamma mår bra nu!

  Gilla

 2. 

  Tack! Hon mår nog bra, hon är en riktig krutkvinna! Själv hade jag bölat och skakat om jag plötsligt haft armen i onaturligt läge. Men min mamma var lugn som en filbunke, respect.

  Gilla

 3. 

  Men tur att ni hann på lite kalas också mellan allt, så kanske hjärnan fick vila en liten stund. Kramse!

  Gilla

 4. 

  Om Jorv: Jag var där natten efter att Finland vunnit VM i lätkä, alltså den galna natten. Själv hade jag helvetiskt ont i magen. Det var helt knäpptyst där vi väntade i flera timmar, men när jag kom till läkaren fick jag höra att helvetet nog var löst där, men tydligen i nån annan del av Jorv.
  Om Litauens Andrius: Nä, helt frisk va han nog int. Och hej, hans ögonbrynslyftande i förhandsvideon va helt INSANE, måst söka upp den åt dej!

  Gilla

 5. 

  Tack för ett fint kalas!

  Gilla

 6. 

  Det roivas tydligen nån annanstans, skönt.

  Förstod att det var nåt speciellt med ögonbrynen, men kunde inte sluta stirra på hans simmiga pupiller.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s