Fullt upp

maj 26, 2013 — 2 kommentarer
Den här dagen var, med teaterkalaset inräknat, helkrejsi. Jag blir bara matt av att tänka på hur mycket vi klämmer in på ett dygn nuförtiden. Det blir liksom aldrig stopp eller paus.
Först red jag tillsammans med min pappa. Jag tror klockan var före nio på morgonen då vi redan var klara. Men det var så jäkla skönt! Han dillade nåt om en ridresa 2015 och då är han 60+ nu redan. Kanske kanske. Om inte annat så fick han mej på mycket gott humör med sin inställning.
Till nästa kom kidsen nertrallande till ridbanan – och så red de också. 
Hittade nyss den här bilden i min telefon. 6-åringen har tydligen bakat en sommartårta medan syrran red. Hon måste föreviga precis allt som hon sysslar med så min telefon är fylld med dylika skapelser, roliga överraskningar.
Sen susade vi till Kabelfabriken på teaterkalas (se föreg. inlägg) och efter det fick barnen verkligen känna hur det är att vara en ensamföretagares barn. De fick hänga med mej till arbetsrummet och flyttpacka.
Det var inte så farligt. Belönade dom furstligt med restaurangbesök efteråt. 
Dom tyckte mina soon-to-be-ex-jobbhoods var fina!Och det är de ju. Snyftar nog lite. Men nästa steg väntar runt hörnet. Imorgon börjar sista skol-dagis-veckan innan sommarlovet. Men det har jag inte lyckats inse riktigt ännu. Senast vid ”Den blomstertid..” kommer nog insikten. 
 

2 svar till Fullt upp

  1. 

    Once again, så mysiga bilder med feelgood texter till. Du hänger med goa typer.

    Gilla

  2. 

    Tack 🙂 de håller mej flytande, så fasligt fina är de

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s