Grafikern var ute på tur

juni 18, 2013 — 5 kommentarer
Kanske inte det mest trovärdiga telefonskalet att hala
fram mitt i ett kundbesök. Men jag försvarar det med att min stylist
är 6 år gammal.
Den här dagen var alltigenom konstig och lång som synden. Klämde in en massa kundbesök eftersom det inte är sådär bara att åka in till stan härifrån vischan. Besökte bla till ett tryckeri. Tryckerigubben var av den udda sorten, utan att nu dra fram en massa onödiga fördomar men han gav mej konstiga vibbar. Blev ju inte bättre av att han ledde mej genom mörka tryckerihallar där det pyste fukt ur väggarna (papper behöver fukt då det lagras) och där han *hokuspokus* inte visste var avbrytaren var. 
Vi gick genom den ena mörka hallen efter den andra och jag kunde ana pinup-affischer på väggarna (finns på alla tryckerier, så weird) och höra fuktpyset. Hann ren fundera om jag kan nån karate eller om jag möjligen har bättre mörkerseende än han och hur det där självförsvarsgreppen fungerade som jag lärt mej på en polttare. Det slutade med att han lyckades få på en minimini skrivbordslampa och i skenet av den försökte jag sen kolla in mina knäckebrödspaket. Och han visade sej som tur vara av den hyggliga sorten som bara inte hittar avbrytare så lätt. Den typen, ni vet.
 

5 responses to Grafikern var ute på tur

 1. 

  Nå just den typen.
  Men hördu, just har jag ju skaffat ett sånt där telefonskal med fiskfjäll du vet, måste jag nu hitta den där haren?

  Gilla

 2. 

  Det var hemskt tragiskt med fiskfjällsskalet, det föll i golvet inne på Håkan & Mårten och dog tusen bitar-döden. Men eftersom jag råkade vara inne på just Håkan & Mårten tillsammans med min stylist så godkände hon skalet ovan och det inhandlades för fem slantar. Så du måste gå in på Håkan & Mårten, kasta fiskfjällsskalet (med eller utan telefon på egen risk) i golvet och därefter är det godkänt att inhandla hareskal. Hareskal räddar telefonen även om den råkar falla på ett stallsgolv.

  Gilla

 3. 

  Eller, det är en katt?

  Gilla

 4. 

  Vänta, frågar.

  Gilla

 5. 

  Hon (skalet) säger hare i kattskrud. Stylisten kunde ej nås pga sömn.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s