I riktiga livet, i Vasa

augusti 6, 2013 — Lämna en kommentar
The bloggy och jag är inte så thight som vi borde vara just nu. Men det händer så mycket, både på nya hemmet-fronten, familjen, den kommande vardagen och kontorets framtid. Bara bitarna faller på plats så ses vi lite mer igen.
En update från mitt i soppan. Vi var en sväng upp till Vasa på kanske världshistoriens vackraste vigsel. J undra om vi inte skulle passa på att hälsa på Linn då vi en gång var där. Jag kände mej nördig för jag måste fota avtaget till Brändö bara därför. Nästa dag åt vi lunch på Strampen så nu kan jag säga att jag varit där också.
Men bröllopet alltså! Vigseln skedde ute på en stor sten i havet och bruden kom roendes. Alla gäster stod uppradade på stranden och undertecknad hade redan då kastat klackskorna i en klippskreva och stod och borrade ner tårna i sanden. Så idylliskt! Folk borde gifta sej mer ute i naturen. Dessutom var festen efteråt så sjuttons rolig. Vet ni när man blir så giftig att myggen inte ens vill ha en, eller så blir man så glad i kroppen att man inte känner sticken? Näe? När man tom dansar till Cotton Eye Joe? Fina moments.
På en random gata i Vasa
Där nånstans bor ju Linn! Nu är jag officiellt en stalker.
Kändes mycket turistigt att åka över Replotbron

Såå kiva bröllopssällskap! Linda med man.
Kuriosa: i bröllopslistan stod det att vi existerar IRL. Ha!

Strampen-bevis.
Plut-mun-bevis.
 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s