Månen lyser ovan taken

augusti 9, 2013 — 4 kommentarer
Eftersom jag inte kommer att hänga på bloggen den här veckan nå mer så tänker jag lämna er med augustimånen som uppenbarade sej ovan Valleby. Mycket nöjd. Lampor har visat sej vara det svåraste att hitta, näst efter duschväggar.
Nu ska jag lära er hur man hackar in sej på den finlandssvenska dagstidningens låsta artiklar: man går in via deras fb-sida (jaja, vår prenumeration startar om en vecka och jag har använt mina gratisdagar). Sen ska jag jobba klart, röja lite och packa och sen ska jag hjälpa min kusin att inhandla specialgodis i Ekenäs. Bäst att Ekenäs levererar, annars vill ingen vara kusinen mer.
Slurp i kräftan! Nu vet ni vad jag ska syssla med. 
 

4 svar till Månen lyser ovan taken

 1. 

  jag älskar denna bild – blir go i magen o varm i knäna. mycket bra känsla.

  Gilla

 2. 

  Pyjamasparty under månen?

  Gilla

 3. 

  Lycka till med godiset!!!

  Gilla

 4. 

  Tack! Ekenäs är kiva på det sättet att de levererar alltid 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s