Designörhängen

augusti 22, 2013 — 6 kommentarer
Vi hade linnebröllopsdag igår (det är 9 år innan ni börjar googla). Eftersom vår hem- och vardagssituation ännu också är aningen extrem så bestämde vi att inte fira. Vi hinner. Om inte nu så gör vi det kungligt nästa år då det är jublo. Kidsen tyckte inte att dagen skulle gå obemärkt förbi så de knåpade ihop ett par örhängen åt mej, omin pikku kätösin som J brukar säga (ska sägas med gullig röst medan man viftar med sina fingrar). Så jag gick på skolans föräldramöte i de snyggaste örhängen som skådats. Det kan inte bli bättre än så.
 

6 svar till Designörhängen

 1. 

  Grattiiiis! Och jo, det är kul att vi är så synkade i våra festtillfällen. Undrar vilka fler dagar (typ) vi har gemensamt. När fyller resten av er familj? Våra datum är 21.5, 13.6, 12.10, 11.11 och 6.12.

  Gilla

 2. 

  Tackdesammah! kul dessutom att de äldsta är födda exakt nio månader efter bröllopsdagen, höhöh. Men tyvärr, resten av datumen kommer inte ens nära. Jag är född i augusti och J och 6-åringen i februari.

  Gilla

 3. 

  Haha, just det, för oss är det ett år och en dag, så vi var inte riktigt lika exakta som ni där. Men nästan.

  Gilla

 4. 

  Vi prickade nio månader på dagen 🙂

  Gilla

 5. 

  Grattis också men tänkte på designörhängena. Är alltid lika förundrad när det skrivs om nåt fänsit skrytbygge till egnahemshus i gulapressen eller i bostadsannonser i stil med ”arkkitehdin suunnitelema talo” . Nääh? Det var otippat, that's what they do. Mera rubrik material skulle det vara om det var leipurin, hitsarin eller merihiehen suunnittelema talo. Alltså även om det inte är name dropping påförpackningen så är det ju nån som designat ett föremål, även om det är fult. I detta fall är dom ju inte fula, väl märkas.

  Gilla

 6. 

  Jag använder ”design” framför ALLT jag skapar. Nånej, skoja bara. Bra point, har inte reagerat på det tidigare. Du måste börja servera makaronilåda gjord av en kock! Min grafikergjorda version smakar lite väl vektoriserat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s