Rumpestolthet på en het strut

september 4, 2013 — 4 kommentarer
Efter ett helt år har jag äntligen kommit upp en byxstorlek. Vilket jobb! Woohaa! och noll ironi. Bara ett försök att vända denna kroppsfixeringskökköfjantsepåmejsåjagärsmal.  
Försök ignorera krejsitårna, dom gör sej bara till.
Se så heta bralls man får i den här storleken! Jag börjar få den klassiska glasstruts-kroppen*, som min kära bror brukar definiera det.  Rumpan lyckades jag inte fånga på bild, den får ni beundra på stan om ni vill.
* smalt nertill och brett upptill
 

4 svar till Rumpestolthet på en het strut

 1. 

  shit* va snygga farukkun! Var får man sådana! hurra för din storlek – gillar!

  jag har också skippat smalheten. hurrar på vågen varje gång för jag går bara upp. men det ironiska är att jag mår bättre för varje gång och rör på mig mer än ever! så vikten är bara bluff – det är känslan man ska lita på!

  * tänker på dina kids varje gång jag slänger ur mig detta… alldeles för ofta. som jag slänger ur det alltså, men det positiva är ju att jag tänker på kidsen ofat så jag kanske bara fortsätter.

  Gilla

 2. 

  Hörru såna här pantalonger får man på Zara. Mycket sköna! Jag kör bara på känsla nuförti'n, blir helt galen på allt tjafs om bantning. När ska man riktigt vara nöjd om inte NU. Alla ”sen när”-tankar kan fara och flyga.

  Och shitshitshit så du ska tänka på våra kids! Haha!

  Gilla

 3. 

  Ojoj! Ska jag köra igång min benblogg nu igen?!?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s