Live showen inställd

oktober 3, 2013 — Lämna en kommentar
Nytt rekord, vi fick upp 6 tavlor och två hyllor på 20 minuter. J skruva/banka/borra medan jag malla/dammsög/flumma och kidsen byggde lego. Alla var vänner ännu efteråt. Det börjar arta sej, här i nya hemmet. Det är eg. bara vårt sovrum (vitsi så zen) som ännu ser ut som Jerusalems förstörelse. Orkaorkaorka.. Men nu har vi ändå gardiner. Jag har på känn att gubisen mittemot brukar stå och kolla in i vårt sovrum, speciellt när jag ska gå och lägga mej. Hade lite lust att vinka åt honom igår när jag äntligen kunde dra ner en gardin. Ha! Nu får han nöja sej med den egna fruns pattar igen. 
  

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s