Måndag

oktober 7, 2013 — Lämna en kommentar
Det blir ganska platt fall efter en dylik helg. Gruffade och morrade hela morgonen och kände en stark dragning tillbaka till sängen. Efter att barnen var levererade till sina skolor gick jag tillbaka hem, bytte min svartgrå outfit till en i lila, fyllde en tvättmaskin, färkoordinerade ännu glasögonen, sprang via butiken efter Kinder choko och nu är jag så mycket bättre på det här med måndag. En alldeles ypperligt bra orsak att vara egenföretagare, man kan gå hem tillbaka och starta om. 
Nu ska jag smurfa på kontoret tills det blir dags att att smurfa mej ut till min Konalakund. Brukar köra vilse precis varje gång och idag blir inget undantag. Lika bra att bara acceptera och gilla läget – och räkna lite extra körtid. 
  

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s