Gråben & jag

oktober 9, 2013 — Lämna en kommentar
Jag var säkert lite godkänt-slutarbete-lyckans-full idag då jag kurvade in på innergården hemma (bilplatsen minns ni? lyxen lyxen). Parkkitutkan sjöng opera (där är trångt som inne i en tändsticksask) och jag sicksackade in bilen i sitt lilla hörn. Då insåg jag att gamylgrannen herr Gråben stod där och pynjade med sin gamla merca. Och vetni, min lyckofylla och hans allmänt fantastiska onsdagshumör gjorde att vi bondade så det bara ekade chit chat upp längs med de trånga innergårdsväggarna. Han hörde antagligen bara hälften av vad jag sade, men det gjorde inget. Han berätta hur han tagit körkort 1944, hur han kört i alla världsdelar, upp för branta berg och längs med spännande vägar – och så har han besökt Teneriffa fyrtioåtta gånger. Slå den om ni kan! 
En så fin gubbe! Blev riktigt tagen av elden i hans ögon. Han är så gammal att det växer mossa på hans keps. Men där under kepsen brinner det heta eldar. Ojoj. 
  

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s