Inga is klar med the skolan

oktober 9, 2013 — 2 kommentarer
Nästsista svamlet om slutarbetet, lovar! Det sista kommer i november då jag fått betyg och skumppa på skolan. Men idag har jag alltså presenterat, pratat, förklarat, vänt och vridit. Var förberedd på en riktig mara och svåra frågor – men hör och häpna, de frågade inget alls. Kände nästan morgongröten i halsen på vägen till skolan, så nervös var jag. Men det tyder säkert på otroligt engagemang, visst? Hur jag lyckats arbeta upp en sånt monster av denna dag förstår jag inte. Kanske bristen på bollplank, eller nåt. Men det gick alltså suveränt. 
Efter presentationen skulle jag ännu prata engelska i 15 minuter om mej själv och det visade sej vara svårare. Eftersom jag har en förmåga att snappa upp accenter, och vi på lunchen hann prata om svengelska, så fick jag bita mej i läppen extra hårt för att inte ta till Inga-from-Sweden-accenten. Det är min favorit accent, förresten. Men Inga höll sej som tur gömd och jag torde vara godkänd även här. 
Bara nån viktig nämnd, som jag inte kan namnet på, ger grönt ljus, så har jag mina papper i november. Och gurrehed, jag måste sluta prata som Inga. Kan bli riktigt pinsam annars. 
   

2 responses to Inga is klar med the skolan

  1. 

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Det är sant! Liksom om man ger sig lite accent i situationer då man inte riktigt får ut ordena på rätt viss. Big mistake. HUGE! Svårt att bli av med den!

    Gilla

  2. 

    Faaaarligt! eller att i misstag härma nån med r-fel. Så svårt men sååå förbjudet..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s