Minusmåndag

oktober 14, 2013 — 2 kommentarer
8-åringen hade extra skoldag på lördag. Trots att helgen annars var mycket lyckad så blev det ändå på tok för kort och den här dagen har bara varit seghet till max. Känns precis som en söndag, men på jobb. Jag var så disträ att jag bara satt och stirrade i åtta timmar och sen gick jag hem. Hemma satt jag med jackan på i köket i mörkret och försökte njuta av att vara ensam. Det gick inte. Sen gick jag en sväng på stan och fånsmilade åt alla hattklädda, söta gamyler. Har en sån soft spot för äldre människor. Lomade hem igen med en massa godsaker i kassen, planerar nu att äta ohälsosamheter och dricka öl. Det är nu bara så att jag inte kan vara kreativ alla dagar. 
Förresten, strosade genom Heikintori idag på lunchen. Swooosch, så minnena bara slog mej i ansiktet. Det var här man shoppade med mamma på 80-talet,  i Heikintori och i Maximarket i Alberga. Känns ändå fint att Heikintori finns kvar! Annat är det med Maximarket vars ruiner är begravda under Sello. 
Näe. Öl och ohälsosamheter nu, startar om imorrn. 
   

2 responses to Minusmåndag

  1. 

    Ja, Maximarket, HUR spännande var inte det? Jag parkerades alltid framför Barbie-hyllan, lite senare på djuravdelningen och som lite äldre vid skivavdelningen vid ingången. Minns ännu också exakt var alla avdelningar fanns. Till Hagalund cyklade vi alltid från Drumsö, hela familjen.

    Gilla

  2. 

    Allt var så STORT! börjandes från parkeringsplatsen. Och Barbiehyllan! Good times 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s