Vrid & klämmmm

oktober 15, 2013 — 8 kommentarer
Tyckte det var dags att belöna mej själv stort så jag gick in på gubbdagiset (herr Ohlsons butik) och köpte mej en dymo. Har velat ha en sån typ alltid. Inte en automagisk grej som printar och har fina knappar, det ska vara äkta hantverk så en version där man hamnar vrida och pressa själv. Typiskt min smak att just den modellen är ämnad för barn. Hursomhelst så kan ni nu fantisera hur jag, med ett barns iver, producerar små tags på precis allt. Hinner de facto inte alls hänga här. Undrar om man kan märka barnens kläder med dymotext? 
– – –

Jag hade dymotext i tankarna redan i vintras. Tydligen flakabilen också (alltså den som J oftast rattar).

– – –

Kan man märka själva barnet? Jag blandar ju ihop namnen konstant, varje dag, i nästan varje mening.

– – –

Språkbad! om jag märker alla kontorets grejer med sitt svenska namn? Typ ”sax”, ”dörr”, ”telefonlur”…

– – –

Det här inlägget kommer aldrig att ta slut. Som att chatta med sej själv, höhö.

 

8 responses to Vrid & klämmmm

 1. 

  Hej!

  Vad kul att du har köpt en DYMO Junior 🙂 Skulle du vilja ha en gratis tejp till den? Då kan du bara lämna mig ett meddelande åt helpdesk@dymo.com

  Förresten kan du väl märka kläder med våra etiketter, men du behöver en LetraTag maskin och påstrykningtejp.

  Med vänliga hälsningar,

  Denitsa Stoyanova
  DYMO Helpdesk

  Gilla

 2. 

  Vitsi så ljuvligt med kommentaren ovan! Jag har också för avsikt att typ varje gång jag är i stan gå till Clas O för att skaffa just dendär old school-versionen. Men jag tror att jag har kvar min mintgröna från 80-talet ännu. Problemet är att lådan den eventuellt finns i, är i Islas rum och hon sover alltid när jag kommer ihåg saken. Men dymo gäller definitivt!

  Gilla

 3. 

  Nej men åh, jag älskar att Dymo Support tar kontakt med dig Pia. Fantastiskt! Och det där Letra Tag låter ju också ganska praktiskt, ALLA grejer ska ju märkas.

  Gilla

 4. 

  Jag minns att vi hade en med grön tejp när jag var liten. Undrar riktigt vart den tog vägen.

  Gilla

 5. 

  Jag är så misstänksam att jag först trodde Tommix skoja med mej. Fy mej, verkar vara äkta! Efter lite research lärde jag mej att de har ett helt system på detta. Helt smart. Ser ut som om den här bloggen kammar hem sin första vinst, om man bortser från alla underbara typer jag lärt känna via just bloggen.

  Gilla

 6. 

  Nämen tack! Jag mailar dej.

  Gilla

 7. 

  Hahaa, det sku ju va just typiskt dendär Tommix!

  Gilla

 8. 

  Int sant! Planerade ren en mot-attack, men sen lärde google mej sanningen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s