Bra kombon

oktober 16, 2013 — 2 kommentarer
Återupphittade Miss Li. Ritar kartor och lyssnar på detta, dessutom fredagsfiilis pga höstlovet som börjar imorgon. Till på köpet har jag fyllt kontorsfrysen med en massa olika frukter. Experimentet torde bära frukt (hehe) redan i eftermiddag.
 

2 responses to Bra kombon

  1. 

    Såg du Så mycket bättre (Sveriges Vain Elämää) med Miss Li? Hon var så överlägset bäst av alla, lite som Laleh säsongen innan.

    Gilla

  2. 

    Jag är helt urblåst när det kommer till svensk tv, har ingen aning vad som pågår där. Så tack för tipset!! Det här kunde jag tom anstränga mej över 😉 På tal om Vain Elämää, måste ju blogga om Lauras avsnitt – en riktig trip down memory lane för mej. Och när jag nu svarar just dej – hur kommer det sej att du och jag alltid minns en massa barndomsgrejer och suckar längtansfullt över precis samma saker? Tycker det är gulligt. Du är min memory buddie, om man nu kan ha en sån!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s