Teaser

oktober 26, 2013 — Lämna en kommentar
Wonderland hade önskat ett en-bild-i-timmen-inlägg. Hela fredagen jagade jag omkring med telefonen i högsta hugg så att akkun till sist ropade rött och min hjärna ropade trött. Nånstans på vägen har jag tappat klockslagen och jag lämnade hela timindelningen. Jag har tagit 23 bilder. Nu återstår att ladda upp dom alla och skriva nåt till. Se detta som en teaser. För nu orkar jag inte röra en fena mer idag. 
 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s