Be good

november 6, 2013 — 2 kommentarer
Eftersom jag nu plötsligt är en så otrolig plättstekare så passar jag samidigt på att brassa med mina andra fina sidor. På bara några dagar har jag rest till New York, kommit hem med kappsäcken full med klänningar (åt mej själv såklart) och så har jag sålt barnets regnkappa till priset av en parasolldrink. Har jag sagt att detta är självsnällhetens höst?
 

2 svar till Be good

  1. 

    Ägarinnan till den fina kappan gick omkring med den inne hela kvällen och ville sova i den också, men där drog jag gränsen. Att sova i regnkappa är nog ingen hit, hur fin den än är.

    Gilla

  2. 

    Splendid! Känns bra att den fick ett gott hem. Jag kommer också att sova ”på” min parasolldrink.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s