Spenatmusch

november 6, 2013 — Lämna en kommentar
Har här tidigare berättat hur extremt dålig matinspiration jag har – hela förra vintern, våren och sommaren har all matlagning varit en plåga. Det har inte blivit bättre, jag är ren stammis på alla mathak längs med Stora Roban. Och det var inte en bra idé att börja steka spenatplättar från scratch ikväll, jetlaggad som jag är. De första plättarna blev bara mojs och tänkte ren instagramma och berätta hur spenatmusch är den nya avocadopastan. Nå sen bidde det ändå plättar. Men inte utan att jag fick skrapa loss de fem första ur pannan, smöret exploderade inne i micron och sen då det väl var borttvättat så exploderade spenaten också. Poff! 
Jag kommer att komma ur detta. Ikväll har 6-åringen dansat en heja-dans för mej. Men hon hade ropat hurra och sjungit också vid behov. Och ni skulle ha sett 8-åringens min när jag hämtade från jumppan och berättade att det finns hemgjorda spenatplättar som väntar. Det finns ingen som peppar en så bra som våra kids! De förvandlade mej till stans bästa plättstekare på några minuter.  
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s