Pappor är så bra!

november 10, 2013 — 4 kommentarer
Enda bilden jag knäppte, två kids inne i sin djungelkoja. Hos Momi får man verkligen göra ALLT! 
Den här farsdagen får 15+, så rolig var den. Vi har hängt hos mina föräldrisar; ätit långlunch, håvat in hästar och utemöblerna, målat ett rum (min pappa i bara crocs och kallingar), pratat goja, byggt koja och ätit ett torn med fattiga riddare. Så sjukt kiva! Sen kom vi hem med en hel kista i släptåg. En kista som rest jorden runt med min pappas morfar och som sen stått bortglömd i över 30 år på föräldrarnas vind. Nu står den i vårt vardagsrum och bara lyser, fullproppad med historier. Jag önskar den kunde prata.
Kistans inflyttning innebar dessutom att vi möblerade om ännu ikväll. Och sånt gör ju mej extra happy. Håhå, sån lyckokorv jag är. Kanske vi äntligen funnit gnistan som gör att vi får alla saker på plats och alla lådor upp på vinden? Jag tror det. Zen-fiilis i centrum ikväll. 
  

4 svar till Pappor är så bra!

 1. 

  Jag fyndade också en kista på min mormors vind förra veckan! Men den var så tung att jag inte fick ner den själv. Den är ljusblå och helt underbar och kommer passa perfekt i sonens rum för leksaker. Min morfarsfar har själv tillverkat den och den innehäll bland annat min morfars gamla studentmössa (han dog på 70-talet så jag har aldrig kännt honom, och mina mormorsmors föräldrars virkade sängöverkast!). Nästa veckoslut hoppas jag att vi kan fara efter den! Sånt fynd fastän den då inte rest runt jorden….

  Gilla

 2. 

  Sån julafton! Älskar såna fynd. Tänk så fint innehåll din hade! Ska kasta in en bild på vår kista lite senare.

  Gilla

 3. 

  Blir så glad för din skull! Kram

  Gilla

 4. 

  Hoppas ni också hade en bra farsdag! Kramsse

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s