Ilskan och den goda saken

november 13, 2013 — 2 kommentarer
Jag håller på att bli som en riktig innergårdsparkerande mercafarbror. Ikväll när jag klämde in bilen genom den smalsmala portgången (tänker ofta på en förlossningskanal, öh) så fann jag en okänd bil på min plats. Sällan har en så rabiat kvinna skådats i dessa kvarter. Jag började riva upp dörrar och skrika ut fulheter. Blev riktigt överraskad över min ilska. Ta min bilplats och jag skriker så fula ord som inte tål att skrivas här. Fy skäms på mej. Men till mitt försvar kan sägas att jag hade två 8-åringar som stod och väntade på mej annanstans och noll förståelse för tanter som ska bara hastigt
Jag har helt tydligt en svag punkt där. Ska kompensera med att tänka på regnbågar, blommor och vackra vyer. Och så har jag faktiskt pysslat en massa änglar till förmån för barnsjukhuset tillsammans med våra kids. Om nån vill ha en och dessutom vågar kontakta mej så kan man maila på pia(at)simberg.com. De kommer tillsammans med ett kontonummer för frivilliga bidrag.
– – –

Tilläg
Ni som klickar ”vah?” här under: Jag försöker alltså inte dryga ut vår egen hushållskassa, utan vi försöker samla in mer pangar till barnsjukhuset. Ska kasta in en länk till facebooksidan om änglarna bara den kommer upp på nätet. Änglarna baserar sej på en idé som 8-åringens klasskompis hittade på och som nu är verklighet. Barnen pysslar änglar som sedan delas ut tillsammans med en lapp med ett kontonummer för frivilliga bidrag. Easy beasy.

 

2 svar till Ilskan och den goda saken

  1. 

    Pia, jag säger det inte tillräckligt ofta men JAG ÄLSKAR DIN BLOGG.

    Gilla

  2. 

    Nåmen Peppe, nu rodnar jag nog. Blush på mej och puss på dej!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s