Torsdagsterapi

november 14, 2013 — 2 kommentarer
Hade inte riktigt planerat den här dagen så noga, men hur det nu kom sej så målade jag ett golv hemma hos min mamma och pappa ikväll. Det var den bästa terapin så här mitt i novembermörkret. Det tog bara en buuklubben så jag fick dessutom göra det helt i fred. Och så bestämde jag att golvet nog behöver en till omgång på lördag.  
Innan jag högg i såg det ut så här. All denna finhet har gömt sej under en ful plastmatta i tiotals år.
Och just innan jag slutade måste jag dokumentera en klassisk Kalle Anka-moment. Tur att jag läst tidningarna flitigt så att jag inte slutade i hörnet.
Före måleriet höll vi torsdagstraditionen vid liv. Nu ska jag sortera bilder på mina farföräldrar och käka Tupla. Dom godingarna (alltså fammo & fafagubben)  fyller strax 90 och vi ska uppvakta dom med en minnesbok av rang. 
Vet ni, jag är riktigt glad att jag inte gav upp på den här bloggen!
 

2 svar till Torsdagsterapi

  1. 

    Hurra för att bloggen inte gavs upp! Och hurra för kalle anka momenten!

    Gilla

  2. 

    Hurra! snart ska du och jag dessutom fira ihop, hurra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s