Det är ljust på kontoret

november 18, 2013 — Lämna en kommentar
Halloj hej! Jag har på nåt vänster lyckats gräva in mej under ett berg av jobb. Lite så jag funderar på att anlita hjälp – men det känns ändå knepigare att fixa hjälp än att knega extra, så jag biter ihop. Nån vacker dag när mitt psyke pallar så ska jag söka efter nån extra noggrann och gullig liten grafiker som löser upp mina värsta knutar. Nån dag. Men tills dess rodnar jag över fina ord av mina kunder och kastar mitt hjärta in i leken innan hjärnan hinner tänka efter. En sak som dock underlättar, jag har lärt mej att boka tid i min egen kalender. Alla jobb måste ha en egen tid insatt. 
Så om jag inte syns här beror det på att flitens lampa lyser på kontoret. En mycket god nyhet medan ni väntar på fler inlägg: jag har, väldigt försiktigt, börjat laga mat igen. Idag blev det korvsås första gången sen Rödbergsgatan. Det måste vara ett gott tecken. Och så har jag gått hos en underbar coach som sagt kloka saker. Jag tror faktiskt jag kan kan fokusera bättre nu. 
Jajamen. Nu ska jag fokusera på offerter. 
 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s